Maak je hotelkamers een échte ervaring

2022-11-30
Projecten

Maak je hotelkamers een échte ervaring

Ben jij de beheerder van een hotel, dan zul je als geen ander weten hoe belangrijk een kwalitatieve hotelkamer is. Niet iedereen heeft hoge eisen, maar toch wil je altijd aan de hoogste eisen voldoen. Een slimme manier om dit te doen, is door van je kamer een ervaring te maken. Hoe je dit doet, leggen we je uit!

 

De juiste benodigdheden

We beginnen met de basics: je wil namelijk niet falen om ook over te komen als een hotel. De basis benodigdheden zijn dus belangrijk om aanwezig te hebben. Hierbij denken we natuurlijk aan een bed, een nachtkastje, een toilet en een douche, maar ook de fijnere details zullen in orde moeten zijn wil jij hoge eisen matchen. Zorg er dus voor dat je items als een tv en een föhn aanwezig hebt, en verwen je gasten door flesjes water te plaatsen bij binnenkomst.

 

Thema!

Tijd om in te springen op de ervaring! Door je kamers een thema te geven, ga jij je specifieker richten op een bepaalde doelgroep. Hierdoor kan het moeilijker worden om gasten te vinden, tenzij je het goed uitvoert. Een goed thema zal namelijk ook gasten trekken. Deze thema’s zijn zo gek niet te bedenken! Zo kun je kiezen voor een onderwater thema, maar kun je ook een volledig andere richting op gaan met bijvoorbeeld een Harry Potter kamer. Zorg er in ieder geval dat je thema in de fijnste details wordt doorgevoerd: van ontvangst tot aan design.

 

Actieve houding

Hoewel je alles doet om je gasten zo’n fijn mogelijk tijd in je hotel te geven, zal uiteindelijk niemand naar je hotel gaan om het hotel, maar om de locatie hier omheen. Door je actief op te stellen, help je je gasten met een fijn verblijf. Raad attracties dicht bij je hotel aan, ook de plekjes waar toeristen normaal gesproken niet komen! Zo laat je zien dat je er alles aan doet om je bezoekers een fijne tijd te geven, zowel binnen als buiten het hotel.

 

Kato

Is de inrichting van jouw nieuwste hotelkamers iets waar je problemen mee ervaart, dan is het aan te raden om met een specialist op het gebied van projectinrichting te werken. Wij stellen je graag voor aan Kato! Deze specialisten hebben jarenlange ervaring met de inrichting van verschillende projecten, waaronder hotels. Neem een kijkje op hun website: https://katoprojecten.nl/ en kom met ze in contact!